Escuela de escritura creativa, redacción y ortografía online

Escola d’escriptura creativa online

Espanyol     |     Català

 

 

Carmen González Graell

Direcció i tutora de l'escola d'escriptura

 

 

Nascuda a Barcelona, 1977

 


Soc llicenciada en Filologia Romànica per la Universitat de Barcelona. Vaig obtenir l’especialització en el títol del CAP (Curs d’Aptitud Pedagògica) a l’ICE a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

He treballat durant anys a l’ensenyament de l’espanyol per a estrangers i del català. He dirigit el programa d’inserció d’estrangers amb cursos de català i espanyol al Centre Cultural de Gavà. (BCN).

 

També he impartit cursos de català i d’espanyol ELE a diferents centres educatius i d’idiomes (Centre d’Estudis Logos, Escola d’idiomes Brighton, Ensenyament Dolcet…).

 

He publicat la investigació de l’article sobre els manuscrits del Lancelot en Prose trobats a l’Arxiu Comarcal de Puigcerdà amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona. (Editorial Bubok).

 

Tinc formació a diferents àmbits relacionats amb els meus estudis universitaris: Curs de Gestió d’Arxius a la UOC. Curs d’Introducció a la Literatura Medieval Europea a la UOC. Curs de Literatura Medieval a la UOC. Curs de Paleografia impartit a l’Arxiu Comarcal de Puigcerdà i a l’Arxiu Comarcal de La Seu d’Urgell. Màster de Professor d’Espanyol per a Estrangers a Euroinnova International Online Education.

 

Els darrers anys m’he format en l’ensenyament de l’escriptura creativa, realitzant els següents cursos: Curs d’Escriptura Creativa a l’Escola d’Escriptors i Taller d’escriptura creativa. Curs Superior d’Escriptura Creativa a Euroinnova International Online Education. Curs de Narrativa en català a l’Escola Ateneu Barcelonès. Cursos de Novel·la I i Novel·la II en català a l’Escola Ateneu Barcelonès. Curs d’Escriptura Creativa i Comunicació a Cursarium. Postgrau d’ Especialització Docent de Nivell Superior en Didàctica de la Lectura i l’Escriptura a Euroinnova International Online Education i Universitat de Nebrija. Màster d’escriptura i narració creativa al Campus Europeu de Formació.

 

Actualment, imparteixo cursos i tallers d’escriptura creativa, novel·la i relat de forma presencial i en línia. També soc la coordinadora del Club d’escriptura a la biblioteca Carles Morató de Solsona.

 

M’apassionen la literatura, la lectura, el cinema i la cultura i l’art en general. Estic en constant aprenentatge, perquè com va dir l’Albert Einstein: «Mai consideris l’estudi com a una obligació, sinó com a una oportunitat per a penetrar en el bell i meravellós món del saber».

 

 

Alguna pregunta?

 

Omple el nostre formulari per a obtenir més informació

 

 

 

 

 

 

Escuela de escritura online

Falp i Plana, 11

25280 Solsona (Lleida)

 

Tel. 660 28 49 91

Formulari de contacte

 

Espanyol     |     Català

 

 

 

Carmen González Graell

La directora i tutora de l’escola

 

 

 

 

 

Pàgina creada i gestionada per Jordi Santos ...