Escuela de escritura creativa, redacción y ortografía online

Escola d’escriptura creativa online

Espanyol     |     Català

 

 

Escola d'escriptura creativa, redacció i ortografia online

 

Escola d'Escriptura Creativa Online per a escriptors principiants de novel·les i relats. Si t'agrada escriure, llegir o, simplement, compartir les teves inquietuds literàries, amb nosaltres et sentiràs com a casa.

 

 

A l'Escola d'Escriptura Creativa Online t'ensenyem l'ofici d'escriptor, mitjançant una metodologia perfectament estructurada, amb cursos dissenyats perquè, a través de l'escriptura, vagis adquirint les tècniques i recursos creatius que necessites per a ser escriptor, amb materials teòrics de primera qualitat i el millor equip de professors especialitzats en l'ensenyament de l'escriptura creativa.

Si ja tens una obra començada (de novel·la o relat), t'oferim el Seguiment de Projectes tant en espanyol i com en català per a la seva correcció ortotipogràfica, anàlisi de personatges, trama, narrador i estil abans de la seva publicació.

 

 

La nostra metodologia

 

Gaudeix dels nostres cursos quan y on vulguis. Un professor guiarà la teva feina de manera personalitzada. Tant els exercicis, els temes teòrics com els informes dels professors s’escriuen i treballen en arxius de text.

 

...

 

Pots seguir els cursos virtuals mitjançant dues formes: en línia, sense horaris des de qualsevol lloc del món i a l'hora que millor et convingui, sempre que disposis d'un ordinador, un processador de textos i una connexió a Internet. O per videoconferència, en temps real amb el teu professor.

Pel que fa a la resta, l’únic que necessites es una agenda i una mica d’ordre: cada activitat del curs disposa d’una data màxima d’entrega. Els cursos s’estructuren per quinzenes, la primera setmana s’enviarà una lliçó i es proposaran una sèrie d’exercicis que els alumnes hauran de tenir preparats per a la següent setmana. El professor els revisarà i els reenviarà corregits de forma personalitzada a cada a alumne.

 

...

 

Podràs consultar amb el teu tutor i l’escola tots els dubtes que et sorgeixin al llarg del curs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Escriptura  creativa  i  tècniques  narratives

 

Tutorial de projectes

 

 

 

Curs orientat a totes aquelles persones que necessiten estimular la seva creativitat mitjançant l'escriptura aplicant les diferents tècniques narratives en espanyol i en català.

 

Tutories, guía i acompanyament en espanyol i en català, on el tutor proposarà solucions als problemas amb els que l’escriptor es trobarà a la seva obra iniciada, en procés de revisió i correcció i li aconsellarà en l’escriptura.

 

 

 

 

 

 

 

Curs de novel·la i relat

 

Club d’escriptura Solsona

 

 

 

Curs orientat a totes aquelles persones interessades a escriure una novel·la o un llibre de relats en espanyol i en català.

 

Si t’agrada escriure i passar una bona estona compartint jocs creatius i aprenent tècniques narratives, t’esperem a la biblioteca Carles Morató de Solsona els dilluns a la tarda.

Per a més informació, fes clic “AQUÍ”

 

 

Alguna pregunta?

 

Omple el nostre formulari per a obtenir més informació

 

 

 

 

 

 

Escuela de escritura online

Falp i Plana, 11

25280 Solsona (Lleida)

 

Tel. 660 28 49 91

Formulari de contacte

 

Espanyol     |     Català

 

 

 

Carmen González Graell

La directora i tutora de l’escola

 

 

 

 

 

Pàgina creada i gestionada per Jordi Santos ...