Escuela de escritura creativa, redacción y ortografía online

Escola d’escriptura creativa, redacció i ortografia online

Español     |     Catalán

 

 

Taller de novel·la i relat

Tots els nivells

 

 

En el nostre Taller de Novel·la i relat aprendràs tot el que necessites saber per a dur a terme la teva carrera d’escriptor.

El que busquem es ajudar-te a resoldre tots els teus dubtes, fer-te costat perquè escriguis cada cop millor i trobar el teu propi camí com a escriptor.

 

El Taller de Novel·la i relat t’ofereix l’assessorament d’un tutor, perquè puguis comunicar-li els teus dubtes i rebre la seva orientació, sempre de forma personal en una relació de tu a tu. Perquè comptis amb una mirada externa, objectiva i professional que en ocasions necessites.

Potser tens clar que vols escriure una novel·la o un llibre de relats, fins i tot és possible que tinguis un argument que et bé al cap des de fa temps. A la teva història, els personatges flueixen, però no tens clar per on començar.

 

Quan t’asseus davant la pàgina en blanc no aconsegueixes escriure res que t’acabi de convèncer. Et bloqueges. Et sents aclaparat davant el que comporta escriure una novel·la. Potser has avançat uns capítols, però no saps com continuar. Per molt que ho intentes, dubtes si la història és bona, si algun dia podràs acabar-la.

Comences a escriure, però dubtes si el teu text està bé, si atraurà al teu lector. Arriba un moment en què no saps per on seguir.

Al Taller de Novel·la i relat t’ajudem a crear el teu propi pla. Un mètode que et guia pas a pas, adaptat a tu i als teus temps, per a organitzar el treball, guanyar seguretat i recuperar la inspiració que et permetrà avançar des de la idea inicial fins l’última pàgina de la teva novel·la.

 

Tindràs tots els coneixements necessaris per a crear la teva obra. Coneixeràs quins elements formen part d’una novel·la i com s’utilitzen, per a poder decidir quins vols aplicar a la teva.

Tindràs un procés de treball clar i coneixeràs la teva història amb detall abans de començar a escriure. Evitaràs bloquejos i errors, d’aquesta manera aconseguiràs agilitzar molt la fase d’escriptura i la posterior feina de revisió i edició.

 

Sabràs per on començar, quins passos seguir i què fer a cada pas. Una bona planificació et lliurarà de preocupacions i et permetrà deixar-te emportar per l’escriptura i la inspiració.

 

 

Funcionament

 

Els cursos s'imparteixen de forma virtual amb un tutor, realitzant entregues d'exercicis cada 15 dies. Es proposaran una sèrie d'exercicis adequats a cada unitat didàctica.

Té una duració de tres mesos prorrogables.

Tots els alumnes que hagin superat com a mínim el 80% del curs rebran un certificat d'aprofitament.

 

 

Classes amb un tutor per a realitzar el seguiment

 

 

 

Duració del curs: 3 mesos (13 sessions) prorrogables trimestralment

Nivell: Tots els nivells

Preu: 199€ el trimestre

Màxim alumnes: 5 alumnes

Propera convocatòria: Avaluació continuada durant tot l’any

 

* El curs s’abonarà per transferència bancària al finalitzar el registre i abans d’iniciar el curs.

 

 

 

T’interessa el curs i vols reservar la teva plaça?

 

Per a registrar-te omple el següent formulari i el tutor es posarà en contacte per a oferir-te més informació.

 

 

 

 

 

 

Escuela de escritura online

Falp i Plana, 11

25280 Solsona (Lleida)

 

Tel. 660 28 49 91

Formulari de contacte

 

Espanyol     |     Català

 

 

 

Carmen González Graell

La directora i tutora de l’escola

 

 

 

 

 

Pàgina creada i gestionada per Jordi Santos